Administrar

el retorn.. b7ts

kpitana | 19 Setembre, 2007 11:31 |

quan una te poques ganes de retornar... i a més amb una ciàtica...res es com abans...quan era més jove i tenia ganes de tornar a a la feina, ara el que desitjo es estar a ca nostra tranquil·la i mirant les museranyes i badant la boca al vent en el corral de casa al balancí..me'n vull anar a ca nostra.

 

aquest ESTIU ha estat mogut, viatjar, excursions, piscina, platges, festes i més festes, jugar sobretot jugar molt amb els meus fills, encara que no em aconseguit que aprengui a colcar amb bicicleta,

-es igual no està preparat diu son pare.

la ciàtica també ha vengut aquest estiu, el que m'agrada de la ciàtica es que cada dia vaig a la fisioterapeuta, que em fa uns massatges que em deixa nova....quin gust!!!

res dema serà una altre dia..i segur que veig les coses millor.

au adeu

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS