Administrar

Bob Dylan ...el mite

kpitana | 26 Octubre, 2007 11:05 |

El meu tribut al mite.

Quan vaig descobrir en Bob Dylan va ser amor a primera vista, el meu cunyat va posar el cassette dins aquell Citroen gris descapotable, jo no tenia més de 12 anys i li vaig dir

- Aquesta cançó la canten a missa - .

era la    Blowin' in the Wind     quan ell se'n va fotre de jo no vaig entendre res.. quan ell se'n va fotre de jo no vaig entendre res.. però així com anava escoltant aquella veu em va deixar embadalida i li vaig dir.- Em deixaràs aquesta cinta.

- Però si no saps ni que canta.!!.

Més endavant a un viatge d'estudis a Andorra na Magdalena i jo ens vàrem comprar dos discs de vinil i un poster del Bob Dylan, quan vaig arribar a casa el vaig aferrar a la paret de calç de la meva habitació. Tenia un tocadiscs blanc i vermell on vaig fer la meva primera discoteca - Bob Dylan, Eric Clapton, Lou Read, The Quins, The Rolling Stones, Ramones, Jenis Joplin, Deep Purple.

Dics que tenc dins una caixa que no deix que ningú toqui.

A jo m'agrada el caos no m'agrada la disciplina aquest era el meu lema de jove ( ara cada vegada menys qüestió de maduresa) ell per jo era el profeta del caos.

Ens va parlar d'altres coses, les seves lletres son literatura, nomenat al premi nobel de literatura i avui premiat amb el Princep d'Asturies, premi que no recollirà.

Vaig aprendre d'ell a dir el que pensava agrades o no agrades, va alimentar a moltes generacions, encara ara alguns joves de vint anys escolten i llegeixen les seves cançons.

Peró els joves de vint anys no tenen el bobdilanisme que molts de nosaltres vàrem tenir ..... o pot ser si!!....

jo  vaig viure aquesta etapa amb passió.

...i aquesta reflexió es que em faig vella...pot ser si pot ser no??!!

Like a rolling stone 

How does it feel
How does it feel
To be on your own
With no direction home
Like a complete unknown
Like a rolling stone?.

 Blowin'in the wild

How many times must
a man look up
Before he can see the sky?
Yes, 'n' how many ears must one man have
Before he can hear people cry?
Yes, 'n' how many deaths will it take
till he knows
That too many people have died?
The answer, my friend,
 is blowin' in the wind,
The answer is blowin' in the wind.

 Just Like a woman

Yes, I believe it's time for us to quit
When we meet again
Introduced as friends
Please don't let on that you knew me when
I was hungry and it was your world.
Ah, you fake just like a woman, yes, you do
You make love just like a woman, yes, you do
Then you ache just like a woman
But you break just like a little girl.

"Yo sólo soy Bob Dylan cuando tengo que ser Bob Dylan. La mayor parte del tiempo quiero ser yo mismo. Bob Dylan nunca piensa sobre Bob Dylan. Yo no pienso en mí mismo como Bob Dylan. Es como dijo Rimbaud: Yo soy el otro." (Biograph, 1985).

"En la música, Frank Sinatra puso la voz, Elvis Presley puso el cuerpo... Bob Dylan puso el cerebro." (Bruce Springsteen).

http://www.musicancion.com/B/Bob-Dylan/discografia/  

http://www.goddylan.com/

 

QUE TINGEM SORT

kpitana | 24 Octubre, 2007 11:30 |

Si em dius adéu,
vull que el dia sigui net i clar,
que cap ocell
trenqui l'harmonia del seu cant.

Que tinguis sort
i que trobis el que t'ha mancat
en mi.

Si em dius "et vull",
que el sol faci el dia molt més llarg,
i així, robar
temps al temps d'un rellotge aturat.

Que tinguem sort,
que trobem tot el que ens va mancar
ahir.

I així pren tot el fruit que et pugui donar
el camí que, a poc a poc, escrius per a demà.
Què demà mancarà el fruit de cada pas;
per això, malgrat la boira, cal caminar.

Si véns amb mi,
no demanis un camí planer,
ni estels d'argent,
ni un demà ple de promeses, sols
un poc de sort,
i que la vida ens doni un camí
ben llarg.

 Aquest matí he rebut un missatge d’una companya de projecte i de feina de Madrid, Na Maria, se’n va a Los Angeles (California) a treballar amb un programa de rehabilitació de persones can petit tortures Program for Torture Victims, Los Angeles (California) www.ptvla.org , treballarà amb el doctor Quiroga metge personal de Salvador Allende. Està tan feliç, tan il·lusionada que tenc una enveja sana i a la vegada estic trista per la seva partida ja que no se quan la tornaré ha veure per ventura passaran anys i panys, l’enyoraré...Encara que Na Maria i jo ens veiem poc (tres pics a l’any) durant un any i mig em treball amb un projecte juntes, i ens han unit moltes coses, encara que siguem d’una generació diferent.

Sempre em diu que som una mama italiana sin fotos de sus hijos en la cartera.

Tenc tants bons records d’ella.... Un dia vaig estar tot un horabaixa per fer li entendre l’esperit nacionalista de la nostra terra, va ser una tasca difícil, i des d’aquell moment quan arribavem a Madrid i entravem dins la sala de juntes on treballàvem sentia la seva veu dolça que cridava

– Ya estan aquí los països catalans, visca  tots nosaltres els forasters!!! –

 i feiem unes bones riallotes....no se que passarà dia 14 quan arribi i no la vegi segur que em cauran quatre gotes i en Miquel Àngel em dirà

 – No t’emocionis sunyer...i recordarà aquell dia dels forasters i del no nos sentimos espanyoles que va fer tant de mal.....però que a la vegada ens va unir .....

Na Maria se’n va.......per treballar amb un projecte al·lucinant, està molt preparada, a l’hora està molt nerviosa per si “cuajaré con los americanos!!” . Tenc tantes ganes de conèixer la seva nova feina i li dic que escrigui aviat fins i tot que faci un blog per estar més connectada amb ella i que l-enyorarem molt

Lo has entendido todo......porque paso de traducciones

 

El primer constipat...plou i fa trons....sa fira

kpitana | 17 Octubre, 2007 10:23 |

  Aquest dematí he baixat les escales poc a poc, i quan he arribat a la cuina amb els peus arrossegant he pensat         avui serà un mal dia exeeemmm!! Exeeeemmmm!!! donem un eferalgan d’un gram, no em puc aixecar de la cadira Exeeeeemmm!! Un clinex  El moc ja s’apodera del meu nas embussat i vermell, quan arribi a ciutat segur que ja estarà ben escaldat...aquests mocadors de paper amb olor a menta em deixen tocada. Exeeemmmm!! Un altre clinex .Agafam el cotxe i partim a les 7’20h .a la carretera em trobat un accident         seria raro!! Pel camí pens!! Escoltant IB3ràdio - Estiré  en condicions per fer feina...tot el dia cara al públic. La meva companya de feina quan m’ha vist travessar les avingudes ha dit.  -         Necessita un cafè carregat. Necessitava més que un cafè, ja que el dia torna estar feixuc, no deixa de ploure.... Exemmmmmm!!!.  T

Telèfon a ca mu mare perquè em conti com anat amb els nins

– Avui tot perfecte, tothom ha volgut berenar, sense problemes ni crits ni renous.

 -        Mamamamamama !!! demà es sa fira.crida el meu fill per telèfon. Demà es sa fira però també és un dia especialment trist per la meva família, es un dia de records dolorosos, un dia de dol, passen els anys, ja son catorze i tot a canviat tant... Plou a Ciutat, passen els paraigües i els turistes amb calsons curts i xancles no entenen res...es un dia d’ambulàncies i cotxes de policia, les avingudes estan anegades de cotxes per amunt i per avall, els alumnes del Ramón Llull guaiten pel portal gran... llamps i trons quina tempesta.La ràdio torna comentar que tenim alerta vermella amb possibilitats de més caps de fibló.... - Rei!! demà no hi haurà fira. 

mel i coto.....fent amistats...homenatge

kpitana | 11 Octubre, 2007 10:50 |

 

fer amics es sempre gratificant

...bé no xerro d'amics amics, xerro d'amics coneguts, d'aquest que t'agradaria conèixer, i un dia plas plas coneixes ..idò avui he tengut una sorpresa.

...si ja m'enteneu ..no vos ha passat mai tenir una persona a prop o enfora i dir

– m’agradaria conèixer aquesta persona -

idò avui m'ha tocat i ha passat ..gràcies m'has fet contenta ..molt contenta...

 

 

un cap de fiblˇ...un hospital...gent enfadada amb els seus

kpitana | 08 Octubre, 2007 11:35 |

Estic enfadada, enfadada amb uns dirigents que no tenen paraula, l'acord que signaren tots, diu així.

Paralitzar les obres de Son Espases i analitzar la situació econòmica, jurídica i patrimonial per tal de comprovar la factibilitat de construir un altre hospital al solar de Son Dureta.

punt 6 de l'apartat Garantir una sanitat moderna de l'acord que signen PSIB-PSOE, UM i Bloc de Mallorca.

 

jajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaja

 YellCrySurprisedTongue outMoney mouthUndecided aquestes són le meves cares

 

llegint aquest cap de setmana tots els blogs em faig creus del que llegeixo. Per una part el Bloc per Mallorca diu que no està gens d'acord amb aquesta decisió, el cap en Biel Barceló no diu res de res , tohom demana que es pronuncii digui qualque cosa....En Grosske,  Na Nanda, En Llauguer.....tots han dit el que s'esperava. 

També es comenta sobre que el Bloc està en contra  d'aquesta decisió i que tothom carrega contra ells i que ningú contra el partit del govern PSIB-PSOE. Molts pensen que si ells son signants del pacte socis de l'amo son tan o més traïdors.

...que faries si el teu soci te pren el pel..te roba i se'n riu de tu..

 Pero qui realment han patit aquesta singlada son tots els veïns de La Real, els quals son els que s'han sentit més traïts. on pots llegir

Què té aquesta terra que congria traïdors

 

http://www.salvemlareal.org/
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS