Administrar

no toquis!!!

kpitana | 23 Abril, 2008 11:09 |

Vancouver Film School

Vos recoman que mireu les animacions d'aquesta escola son una passada, mirau de trobrar el de la rata i el formatge en el yutu...genial!!!

te fan riure i a l'hora pensar...com som!!!!???

 

FELIÇ SANT JORDI  a tots aquí teniu la rosa i el llibre comprau-vos el que vos faci ganes llegir, avui no compraré cap novetat i tam´poc cap recomenació, tenc un munt de llibres sense llegir i la cartera no està per fer "gasto"...

 

 

TRES ANYS

kpitana | 22 Abril, 2008 12:43 |

  RES VOLIA DIR QUE AVUI LA MEVA PETITA FA TRES ANYS!!!!!!!!!!!

 

      UN DIA D'AQUEST VOS CONT COM ÉS LA NOSTRA

 

caterina

Drac - Relats Conjunts

kpitana | 21 Abril, 2008 12:40 |

 

-         Què ha de passar? – em deia ella amb aquells ulls tan oberts Aviem quedat a les 20’00h dia 22 d’abril, a la cantonada del carrer de Sant Feliu, jo mirava el rellotge, ja feia estona que esperava, i la veig caminat tranquil·la, pausada.-         Què? no em diguis que estàs nerviosa?-         Si, crec que es important per estar-hi.-         Au!!, ja veuràs, el misteri en fa estar més tranquil·la i a tu tot el contrari. Ens posam a caminar i just davant l’Aliança Francaise sent un moviment ràpid, - Qui m’està agafant la mà esquerra?, mir, és ella, així com vaig baixant el cap el batec del meu cor s’accelera i veig la imatge. Un drac xinès, a tinta, amb poques pinzellades de color. -         I ara que feim?-         I jo que sé? S’acota de genolls i mira la imatge, aixeca el cap i em diu molt baixet. -         El teu mòbil te camera de fotos?-         Perquè cony vols fer una foto?-         Xuxuuxuuss Si o No?-         Si-         Calla i fes sa foto!! Faig la foto, i seguim caminat, m’estira una altre vegada de la mà i tot mirant un mostrador em diu. -         Mira quin anell més polit-         Si en tornés donar un altre susto com aquest, me’n vaig. 

  El carrer s’estreny i arribam al portal on en el primer esglaó està pintat el mateix drac que em fotografiat, - Es aquí!!! pujam escales per amunt. No hi ha llum i ensumem les dues a l’hora, fa olor d’encens, toca la porta i ens obri un home petit amb el cabell llarg i blanc, jo pens - no es xinès?

Ella pareix que sap on anem li mostra la fotografia, ens deixa passar, i m’estirà de la ma, passam per davall unes cortines que em toquen la cara i en fan aclucar els ulls, son suaus, obre els ulls i estem dins una sala rodona plena d’estants, plena de llibres, i un  enorme canelobre en mig, sentim una veu que ens diu.

 

-         Estau convidades a passar, teniu la senyal?

-         Quina senyal? Dic jo

-         El drac, ..si tenim el drac.

 

S’obre la porta i em tapo les orelles, quin renou, senten de fons el xiquixiqui se baila asi uno....obro els ulls, quina gentada quina festa, feia estona que no veia tant ambient i tanta gent junta ballant i copa amb mà.

Mir a una banda i a l’altra i ja la veig ballant com feia estona que no ballava, xerrant amb un i amb l’altre, vaig fent una mirada i tot es gent coneguda que feia estona que no veia.

 

-         Una gran festa del drac

-         Tot això per venir aquí!! A un After

-         Quin dia es avui?

-         Mir el rellotge i dic, ja som dia 23 d’abril

-         Sant Jordi!! – em diu tota riallera ballant

-          

Eren les 10’00h del matí i baixavem cansades cap el passeig del Born.

 

-         Que ens aturam per veure les novetats?

    
Drac - Relats Conjunts  

Mu Mare

kpitana | 21 Abril, 2008 08:03 |

   

No se com començar, i començar amb un No crec que no ha estat bona idea.

Vaig tan enfeinada, duc feina endarrerida i estic negativa, psicològicament negativa, com es diu vulgarment, veig la cosa molt negre. 

 

 la persona més important de la meva vida, desprès del meu xivet i dels meus fills.

 

Mu Mare està fotudeta, està malalta, no és una malaltia greu, no??!!, però és la primera malaltia on la meva germana i jo ens em preocupat i ens em mirat a la cara tot dient.

 -         Es massa prest. 

 Mu mare és el pilar, es el fonament, es sa paret mestra de sa meva vida, si ella cau jo caic, si ella no s’aixeca jo no m’aixeco, si ella no roda la clau jo no puc entrar, si ella no omple l’olla jo no menjo.... crec que no fa falta que vos digui més, segur que heu entès el que vull dir.

 

Mu Mare es la segona filla d’una família de la postguerra, el meu padrí Miquel Pometa* era jornaler de un tall de guixaires i sa meva padrina Catalina Roca* anava a jornal a les cases, també per emblanquinar i s’encarregava d’anar  obrir ses barres des Tren. Mu Mare i el seu germà Miquel, vivien al carrer des Tren, una casa propietat d’un conco xorc de sa meva padrina, que ella esperava li deixaria amb herència.

 Mu Mare va anar a l’escola (custura) fins que va tenir catorze anys a ca ses monges Franciscanes, desprès és va llogar a ca Ses Mercadals dues dones que cosien per altri, feien vestits, camises per home, brodaven, i ensenyaven a nines l’ofici. Durant aquests anys va conèixer a mon Pare, en Damià Capità*, fill també de Miquel Capità* i Catalina, que tenien un negoci de carnisseria al carrer de Plaça, Ca’n Capità. Mon Pare era el petit de tres germans, el gran havia mort de leucèmia a l’edat de 18 anys, en Pere, estudiant de batxiller a La Salle de Palma, un jove molt ben plantat, alt i molt magre que volia ser el primer misser de Ca’n Capità, Na Joana Aina una nina malaltissa, intel·ligent, molt desperta que volia ser mestra d’escola i que degut a la malaltia és va quedar fadrina, tota una institució familiar de 82 anys que a dia d'avui viu amb mu Mare i mon Pare que havia de seguir la tradició familiar, el negoci de sa carnisseria.  Mon Pare era un jove trapasser, que sempre anava “a la última” ja que  a ca seva tenien doblers i es podia permetre certs luxes que d’altres no podien, va conèixer a mu Mare a unes noces d’uns amics comuns i l’hi va demanar per ballar, d’aquell dia ja no és varen separar.   (Segueix)

Motius per no escriure

kpitana | 17 Abril, 2008 10:36 |

   Alguns demanau per que no escric, tenc dos motius,. Primer motiu - Manca de temps... vaig estresssssssssada, l’administració m’explota i a damunt avui dia 17 d’abril tenim jornada de portes obertes de 8’00h a 18’00h i arribaré a casa per allà a les 20’00h i això vol dir no veure la família i no veure la família em toca els ovaris. 

Segon motiu – I més important el vos penjaré si puc aquest cap de setmana, estic cercant unes fotografies antigues i  les he d’escanejar  Tot aquest estrés em fa tenir molta gana, fam, jambre... tenc una poma damunt la taula que no em fa gens d’il·lusió menjar i una màquina de cafè horrible que em posa sucre quan a jo no m’agrada el cafè amb sucre i això que jo pitjo i pitjo el boto de   (-) AZUCAR i la gran màquina fa el que vol, odio la màquina del cafè. 

Com odio què una companya de feina* trenqui aigües a l’oficina mentre una esta treballant... això no es serio, les dones que treballem i estem embarassades hauríem de poder treballar a casa, i les que no poden perquè la seva feina es dependenta d’un gran magatzem o comptable o enginyera de camins, canals i ponts, o astronauta o el que sigui tu!!!....a casa els nou mesos sense fer res de res...tranquil·les i preparant l’arribada del nadó .....queda dit!!

*(l'Imma acaba de tenir un petit de dos kilos i el seu nom Arnau..som tiets)  

Agraeixo comentaris de psicoblocanalistes, psiquiatres-blocaires i altres herbes. Ei no em digueu que estic per tancar i anar a la Colifata. 

Vos deix amb la música que ara escolto dins el cotxe...

TANCAT PER VIATGE

kpitana | 03 Abril, 2008 10:48 |

 

Avui tanc la porta...res quatre dies me'n vaig a Barcelona per feina i estiré allotjada a un bon hotel molt aprop del Palau2.

M'agrada tant Barcelona que em trobareu pels carrers passatgant i si em voleu veuré i saludar aniré vestida de negre amb una jequeta verda les meves camper i una gran bossa i així fare chopping ..ei!! duc ulleres.

Miraré de quedar i fer una coca-cola amb la que ens té molt abandonats..

Ah!! i si em veis amb una bossa com aquesta, es un encarrec del meu fill, dins el número 27...faltaria més.

Ens veim... o no??

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS