Administrar

31 d'agost

kpitana | 31 Agost, 2008 18:53 |

 

 

A veces llega un momento en que
te haces viejo de repente
sin arrugas en la frente
pero con ganas de morir
paseando por las calles
todo tiene igual color
siento que algo hecho en falta
no se si será el amor

Me despierto por la noches
entre una gran confusión
es tal la melancolía
que está acabando conmigo
siento que me vuelvo loco
y me sumerjo en el alcohol
las estrellas por la noche
han perdido su esplendor

He buscado en los desiertos
de la tierra del dolor
y no he hallado mas respuesta
que espejismos de ilusión
he hablado con las montañas
de la desesperación
y su respuesta era solo el eco sordo de mi voz
 

.........................................................................................

 

Avui estic com es diumenge, cansada i un poc avorrida, decebuda i crec que el Barça perd..aniré a cerca un litre de gelat d'avellana i em donaré un homenatge així com cal per acabar es dia.

Cercava per yutub música antiga i he trobar aquesta cançó que va marcar un any, bé millor dit un estiu, set dies a Gijón a sa Universitat de Cabueñes on vaig poder gaudir d'un concert dels Celtas, no son es meu estil, però aquesta cançó sempre ha estat un puntassssso, quan la sent!!!!

I ara d'aqui vint dies es meu xivet partirà cap a Gijón a Cabueñes per assistir durant una setmana de seminaris, tallers, tertúlies, sopars, sidra molta sidra i dormir molt poc.

..................................................................................................................................

Els diumenges i es futbol

El Barça ha perdut, així que no tornarem comprar es patit, ja que esta comprovat que cada vegada que el compram  acaba perdent..així que com la Jo Mateixa aquest any animarem a un equip de tercera regional , a part de l'equip del nostre poble, cada diumenge anirem a veure el Cala d'Or que aquest any es seu entrenador es el meu cunyat. També es meu fill aquest any ja juga  amb s'equip de futbol 8, així que cada dissabte horabaixa  ja tenim a qui donar anims i cridar, jo no crit mai, així que enguany també cridaré com totes ses mares, faltaria més!!!. Menjarem pipes, patirem fred, portarem una manteta, provarem els tallats curts de cafè de tots els bars dels camps de futbol de sa Roqueta, i ses mares xarrarem de banalidats i em tornaré gilipolles els caps de setmana eh eh eh eh!!! que per un fill i un cunyat una ha de fer el que toca.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

Benvinguts benvingudes a tots i totes  que tornau de les vostres vacances

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Perdanau aquest post....avui si que estic gilipolles i no tenc remei, millor menjar el litre de gelat, una dutxa, pastilleta i dormir.

 

bona nit.

 

 

 

QUIN ESTIU!!! LLADRES I PILLOS..banyeros i joies

kpitana | 20 Agost, 2008 11:31 |

 

Si vols cometre un delicte, has d'estar disposat a acceptar sa condemna

Toni Nadal el tio 

 

 

Ahir vaig pensar amb una de les escenes més divertides de la fantàstica pel·lícula “Una noche en la opera” del Germans Marx  - la parte contratante

 

I em vaig posar a riure pensant amb les notícies de lladres i corruptes que surten aquests dies a sa premsa i que encara que no vos ho cregueu m’afecten i molt, més de lo que vos podeu pensar.....

   
   

De petita en na Magdalena i els seus germans jugaven a lladres i pillos, ningú volia ser lladre era tota una deshonra que un horabaixa d’estiu per damunt penyes te toqués ser lladre, tothom volia ser pillo. Pillo era ser mig figa mig raïm en canvi ser lladre era ser el dolent pudent., en el que el municipal podia tancar i fer-l’hi malifetes, com, posar pasteta de farina i peix de pescar per sa cara  o  posar qualque banyero dins es banyador, que dolents-pudents que érem.

Normalment tocava ser lladre el darrer que havia arribat o aquell nin o nina que no coneixies molt i que era de Ciutat i que durant l’estiu te feies inseparable i que no veies de tot s’hivern. Quants d’amics férem damunt s’arena de sa platja o pel carrer o qualque plaça, encara ara quan passegem pel passeig de sa Colònia trobam algú que te saluda i te quedes mirant un home o dona  ja tirant a canes que recordes la seva cara de nin jugant i ara va amb bicicleta o a peu i  duu un nin o nina com es teus o més grans i mous els llavis i t’atures, o no, a xerrar amb ells  per comentar com ha passat el temps que ara son ells, els nostres fills, que juguen a penyes mentre els pares, nosaltres, vigilam...

 

Bé com sempre m’he despistat i com sempre volia contar no se que de lladres i corruptes i he acabat contant històries de penyes, banyeros i amics de Ciutat.

Res que havia decidit no escriure durant tot s’estiu, però recordau allò de ser un ionqui que ens va dur tants de post, idò això, que vos volia saludar, que cada dia faig una passada per veure qui ha per casa, que enyor en els que no hi son i que ben segur d’aquí a no res tornaré escriure alguna cosa, ara que d’una puta vegada començaré ses vacances i podré fer tot allò que durant aquests dos mesos he dit que faria....RES

 

Vos deix amb unes fotografies d’aquests dies de festes (que encara no han acabat, ara ve Sant Bartomeu i en Banyeta Verda per donar llenderades ) de piscina  de riure molt i un fet especial, el nostre fill per primera vegada va participar amb les joies de la Mare de Déu, portant una canya amb el seu amic Tomeu devora la colla de Caperrots , Xerremiers i Flabiolers.

La Sala dona dos euros a cada nin o nina  que vulgui fer el passa carrers i ell el va fer, no vos podeu imaginar la pell de gallina que em va pegar quan va passar per davant la Sala amb la canya i amb un somriure a la cara – Vaig a fer la carrera, vaig a fer la carrera!!!!

   

8-08-2008

kpitana | 08 Agost, 2008 07:14 |


Ara mateix   Eliteratura

 

 El Pais 

 China se pone en pie

China se abre a los Juegos entre tensiones 

 Los atletas se rebelan

"Visitenos, señor Rogge"

 

 

La Vanguardia 

Diari Balears 

 


 

 

Quan arriben les

kpitana | 04 Agost, 2008 09:33 |

Quan arriben les διακοπές, no puc pronunciar la paraula màgica i com que tampoc se pronunciar-la amb grec..!!! No arriben i clar això de treballar tot l’estiu no estava dins els meus plans ...que de fer!!!!??? Estic tan avorrida que tot el dia pens amb unes διακοπές meravelloses i paradisíaques a platges d’arena blanca i aigua neta i de colors verds i blaus, on no hi ha ningú més que jo i el meu xivet, on ens passegem de la ma i ens quedem adormits dins una cambra amb els llençols blancs amb les finestres obertes de pinta en ample i les cortines en fan pessigolles pels dits dels peus,  

eii eeiii eeiii kpitana desperta que això pareix un culebronvenesolano,.

   Quasi tothom en aquesta comunitat ha tancat el piset t i vos aneu de διακοπές, però avui a s’oficina ja tenim gent que arriba de les seves i clar una escolta el que ha fet un el que ha fet s’altre i em miren amb cara d’enveja – Tu encara no has fet διακοπές? Ai quina enveja que fas!!!. Això es lo bo de tenir διακοπές  la darrera que el altres venen i tu encara has de partir. 

   

Festes del meu poble 15 d’agost La Mare de Deu

 

Festes del poble del meu xivet 24 d’agost Sant Bartomeu

 Enguany els Cossiers s’acomiadaran per l’any qui vé entri una nova colla, segur que serà molt emotiu i que veurem moltes llàgrimes.  

Bé jo també tanc el blog no se fins quan però com diu el Clint – VOS VIGILARÉ  

BONES VACANCES

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS