Administrar

BONA ENTRADA D'ANY

kpitana | 02 Gener, 2009 18:37 |

Bona entrada d'any a tots amics visibles, amics invisibes, amics meus...

Aquesta es sa primera foto que vaig penjar al bloc.

Ahir vespre volia fer un post sobre aquest any que em deixat....i entre una cosa i s'altre no heu vaig fer, així que sa feinada que vaig fer ahir queda dins sa carpeta de COSES MEVES, que segur un dia d'aquests anirà a sa paperera de reciclatge, o bé la publicaré...ja heu veurem.

Necessit uns dies de descans, així que no més publicaré demà les pistes finals i preparare el regal per a la meva blocaire invisible, esper que em sorti bé.....

PISTA

- l'hi agrada pintar i té un estil molt especial i divertit

 

 

 

BON ANY 2009 ESTIMATS AMICS

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS