Administrar

perquè tot és tan dificil. FUMAR

kpitana | 23 Febrer, 2010 11:34 |

Just quan te vaig veure estava asseguda en el bar Cristal mirava de trobar les ulleres que acabava de deixar damunt sa taula, com sempre vaig tomar es cafè, estirava les servilletes d’una amb una i així com anava estirant flastomava pebres amb tomàtigues

-         Qui collons d’aparell!! –

de seguida vaig veure un cap, percebia aquella olor tan especial de cigarret malboro, vaig respirar profundament aquella dolçor que em duia a moments de plaer i pensava

 - Qui cony em va dir que deixes de fumar?

I així la teva veu va interrompre aquell gust.

- Es dia menys pensat te faig una google map per tenir enregistrat ses teves caigudes i ficades de pota!!!jajajaja. Saps que ensumaves a un estrany?.

Em vaig posar les ulleres, no eres aquell cap amb cigarret malboro desenfocat que desprenia aquella intensa olor que m’estava produïnt un plaer intens,  imatges d'aquells antics anuncis publicitaris de cowboy fumant, armònica i veu trencada 

....Qualsevol dia en tornaré posar a fumar.

....Record molt bé perquè vaig deixar de fumar i avui em demano perquè?

 ...Millor no fum 

Que difícil es fa tot quan un vol fer un canvi. 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS