Administrar

9 Nadal

kpitana | 20 Desembre, 2010 10:51 |

 

Nadal i jo no som molt amics, això de l’esperit nadalenc a ca nostra ja fa anys que no acaba d’arribar, ei i no passa res, estam molt bé!

Nadal té coses que no soport, com els missatges tradicionals de:

        Nadal afavoreix que tots i totes traguem el millor de nosaltres mateixos.  

        Aquests dies tan especials, de pau, amor ....

 

Un any més Nadal serà compartir la il·lusió de sa meva petita i sa cara de sorpresa que posa es meu gran,  poder gaudir d’estar amb esmeurei.

Nadal no em fa pensar en coses bones, tot lo contrari sempre pens amb ses misèries humanes, amb els infants que pateixen, amb la quantitat de gent  que no te res...i pot ser mai tendrà res.

Sempre per Nadal enyor a mon pare, es molt estrany perquè cada dia pens amb ell, però quan em pega sa plorera i s’enyorança sempre es per finals d’any i faig net dins es meu cervell per recordar  com vaig passar el darrer Nadal amb ell i el veig assegut amb els seus nets grans en Miquel i en Damià estirant papers multicolors i fent bulla davant un plat de sopa de nadal i un tros de porcella, esperant per encendre un puro faria i dir -Fins l’any que ve, vaig a fer es cafè a can Nina qui vé!!??

Enguany no vull perdre cap record, veig que un altre membre de sa família acaba el seu camí i com em va dir aquest estiu - ja tenc bitllet per partir!, mals pressentiments que sempre em du Nadal. 

Per això enguany no esper res més que veure a mu mare, sa tia, nebots, germana, cunyats, sogres, es meus fills  i  en esmeurei contentes i junts.

 

 

Que sigueu molt feliços molts d’anys!!!

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS